Vajon létezik szerelem első látásra? (Jennifer E. Smith)

A történet röviden:

"Négy perc általában alig valamire elegendő – ugye nem hinnéd, hogy ennyi idő alatt minden megváltozhat?A tizenhét éves Hadley Sullivan életében ez az egyik legrosszabb nap. Ott ragadt a New York-i repülőtéren, késésben van apja második esküvőjéről, amelyet Londonban tartanak, ráadásul a leendő mostohaanyjával még sohasem találkozott. Ebben a lehetetlen helyzetben pillantja meg a tökéletes srácot, az angol Olivert a repülőtér szűk várótermében. A fiú jegye a 18C ülésre szól – Hadley-é pedig a 18A-ra.

A végzet fordulatai és az idő fontos szerepet játszik ebben az elgondolkodtató regényben, amely egyaránt szól családi kapcsolatokról, a második esélyről és az első szerelemről. Hadley és Oliver huszonnégy órát felölelő története meggyőzi az olvasót arról, hogy az igaz szerelem akkor bukkan fel, amikor a legkevésbé számítunk rá."

Véleményem:
A válasz a kérdésre: igen, létezik. Ugyanis én már első látásra beleszerettem ebbe a könyvbe.:)

Már az írónő előző könyve is tetszett, de ez mindent felülmúlt. Érdekes volt, a főszál mellett több kisebb szálon is futó, romantikus, izgalmas. Egyszóval nagyon tetszett. 

Az ember azt hinné, hogy egy csupán huszonnégy óra alatt kibontakozott szerelem elkapkodott és összecsapott lesz, de egyáltalán nem! A könyv pont a megfelelő hosszúságú, tökéletes "egyedülálló" könyv, vagyis nem kell hozzá sorozat, hogy befejezze a történetét. 

Mivel már egy ideje olvastam, és nem írtam le rögtön a gondolataimat, most csak ennyi jutott eszembe.:)

Kedvenc szereplőm:
Egyértelműen Oliver...
 
Ajánlom:
Utazásra vagy várakozásra, amikor csak egy rövid, szórakoztató könyv kell.